QUI SOM

TOTS SomESQUEIX!


SomEsqueix Social està format per un equip de professionals amb empenta per impulsar un projecte amb una clara finalitat de transformació social.

SomEsqueix són totes les persones que ens han donat suport per impulsar aquest projecte, les persones amigues i les voluntàries.

L'EQUIP


L’equip del projecte té experiència com a educadors i educadores socials en l’àmbit de la formació laboral, l’acompanyament de persones en situació de vulnerabilitat social i l’explotació agrària i la pagesia.

El Juanma és el president de l’Associació, educador social i tècnic superior en Paisatgisme i Medi Rural

El Miguel és el tresorer de l’Associació i educador social

La Lucía és tècnica superior en Administració i Finances

L’Albert és pagès amb una llarga experiència a camp.

El Rafa és tècnic superior en Paisatgisme i Medi Rural

SomEsqueix Social és una associació sense ànim de lucre que neix amb l’intenció de crear un espai de formació i inserció laboral en l’àmbit de l’agricultura ecològica.

Creiem en la justícia social i d’igualtat, treballem amb valors d’ètica empresarial, tenint en compte àmbits laborals, d’acció social, mediambientals, de competència, de bon govern i transparència, consolidant així una empresa solidària.

Els estatuts de l’associació SomEsqueix Social actualment vigents els vam aprovar en Assemblea General de socis i sòcies l’abril de l’any 2018.

L ‘associació SomEsqueix Social està inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

Consulta els estatuts des d’aquí.